Etiket: Yemekte

  • Yankı, paket yemekte raf ömrünü 60 güne çıkardı

    Yankı, paket yemekte raf ömrünü 60 güne çıkardı

    Kurulu kapasitenin yüzde 90’ı ile hizmet vererek günlük 13 bin kişiye yemek üreten Yankı Yemek & Catering A.Ş., 2020 yılında yoğunlaştırdığı Ar-Ge faaliyetleri ile raf ömrü uzun ürün ve yöntemlere odaklandı. Bu yıl hizmet ağını genişleterek perakende satışı da hedefleyen firma, 2021 sonunda yüzde 20 ila 25 seviyesinde büyüme hedefliyor.

    Bursa’da Çalı Sanayi Bölgesi’ndeki modern tesislerinde sanayi tesisleri ve iş yerleri için yemek üreten Yankı Yemek A.Ş., taşımalı yemeğin yanı sıra yerinde üretim hizmeti de veriyor. Geleneksel yöntemler kullanarak üretimini gerçekleştirdiği gıdaları hiçbir kimyasal katkı kullanmadan raf ömrünü 60 güne çıkararak paket yemek ile perakende ve EDT (Ev dışı Tüketim) sektörüne de adım atmaya hazırlanıyor. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Dönmez, pandeminin etkilerinin çok yoğun hissedildiği 2020 yılında, hızlı ve yerinde atılımlar yaparak verimli bir yıl geçirdiklerini söyledi.

    2020 yılı için yüzde 10 ila 20 seviyesinde büyüme hedeflediklerini ancak pandemi nedeniyle sadece mevcudu korumayı başardıklarını belirten Coşkun Dönmez, “2020’de enflasyon kaybı yaşadık. Bu yıl hedefimiz yüzde 20 ila 25 büyümek. 2020’nin verimsizliğini bu yıl kapatmak istiyoruz” dedi.

    Yeni iş alanları geliştirmeye odaklandıklarından da bahseden Coşkun Dönmez, “Sanayinin yanı sıra zincir restoranlara ve kafelere de hizmet veriyoruz. Pandemi döneminde yaptığımız çalışmalar sayesinde iki patentli ürünümüzü de bu yıl pazara sunuyor olacağız. Mühendis kadromuz ile yürüttüğümüz Ar-Ge (Araştırma ve geliştirme) faaliyetleri kapsamında, raf ömrü ve dolayısı ile son kullanma tarihi daha uzun olan ürünler üzerinde çalışıyoruz. 2020 yılında Ar-Ge faaliyetlerine odaklandık. Bu yıl da ürünlerimizi piyasaya çıkarma dönemimiz olacak. Ürünlerimizi perakendeye uygun hale getiriyoruz” şeklinde konuştu.

  • TBMM Başkanı Şentop, eski Meclis başkanları ile yüksek yargı başkanlarını yemekte ağırladı

    TBMM Başkanı Şentop, eski Meclis başkanları ile yüksek yargı başkanlarını yemekte ağırladı

    Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, eski Meclis başkanları ile yüksek yargı başkanları ve üyelerini akşam yemeğinde ağırladı.

    TBMM Başkanlık Resmi Konutu’ndaki yemeğe eski TBMM başkanlarından Binali Yıldırım, İsmail Kahraman, İsmet Yılmaz, Mehmet Ali Şahin, Köksal Toptan, Bülent Arınç, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Başkanvekilleri Hasan Tahsin Gökcan ve Kadir Özkaya, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, Uyuşmazlık Mahkemesi Başkanı Burhan Üstün, HSK Başkanvekili Mehmet Yılmaz, YSK Başkanı Muharrem Akkaya, Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç ve MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu katıldı.

  • Aziz Yıldırım ve Moussa Sow yemekte bir araya geldi

    Aziz Yıldırım ve Moussa Sow yemekte bir araya geldi

    Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli eski futbolcu Moussa Sow ile ile yemekte bir araya geldi.

    Sarı-lacivertli ekibin eski başkanı Aziz Yıldırım, eski futbolcu Moussa Sow, takımın eski idari menajeri Hasan Çetinkaya ve eski yöneticilerden Cenk Başak, İstanbul’da bir restoranda yemek yedi. Neşeli geçen yemeğin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı.

  • İYİ Parti Erzurum İl Teşkilatı yemekte buluştu

    İYİ Parti Erzurum İl Teşkilatı yemekte buluştu

    İYİ Parti Erzurum İl Teşkilatı, İl Gençlik Kolları Teşkilatı tarafından düzenlenen kaynaşma yemeğinde buluştu.

    Erzurum’da bir otelde düzenlenen yemeğe İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, İYİ Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Arıcı, İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Tubay ve çok sayıda partili katıldı.

    Sınava girecek tüm öğrenci adaylarına başarılar dileyerek sözlerine başlayan İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, organizasyonda emeği geçen gençlik kolları teşkilatına teşekkür etti.

  • Trabzonspor yemekte bir araya geldi

    Trabzonspor yemekte bir araya geldi

    Trabzonspor’da futbolcular, teknik ve idari kadro yemekte bir araya geldi.

    Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu, Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, yardımcı antrenörler, A Takım personeli ve futbolcular ile eşleri bugün yemekte bir araya geldi. Akşam idmanın öncesi düzenlenen yemekte buluşan bordo-mavililer, hoşça vakit geçirdi.