Etiket: Şubesini

  • İslamoğlu 8’inci şubesini açtı

    Bursa’da 1987 yılından beri faaliyet gösteren İslamoğlu Unlu Mamuller, 8’inci şubesini Demirtaş Mahallesi’nde açtı.

    İslamoğlu Unlu Mamuller, Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi Çevreyolu Caddesi’ndeki bin metrekarelik üretim alanı ile vatandaşlara hizmet vermeye başladı. 1987 yılında küçük işletme çatısı altında hizmete başlayan İslamoğlu Unlu Mamuller’in ürün yelpazesinde ekmek çeşitleri, kurabiyeler, yaş pasta ve baklava gibi gıdalar bulunuyor. Çalışanlarıyla bir aile olmayı ve paylaşarak büyümeyi ilke edinen bir anlayışla hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden İslamoğlu Unlu Mamuller Yönetim Kurulu üyesi Serdar İslamoğlu, “Şu an Bursa’da 8 şube ile hizmet vermekteyiz. Yeni açtığımız bina bin metre kareden oluşuyor. Üretim alanlarıyla birlikte helal gıda ve hijyen kurallarına dikkat ederek vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Demirtaş bölgesi bizim hedeflerimiz arasındaydı. Burası hem ilçelere yakın, hem de bu bölgede ihtiyaç olduğundan dolayı çok avantajlı bir mevkide bulunuyor. Ürünlerimizin hepsini kendimiz imâl ediyoruz. Dışarıdan hiçbir ürün almıyoruz” dedi.

    Vatandaşların bir kere kendilerini tercih etmesi durumunda bir daha vazgeçemeyeceğini belirten Serdar İslamoğlu, “Helal gıdalı ve hijyenik olarak ürettiğimizden dolayı bizi bir kez olsun denemelerini istiyoruz. Bizim hedefimiz ürünlerimizden bir tane vatandaşımıza tattırmaktır. Eminim daha sonra tekrar vatandaşımız bizi seçecektir” diye konuştu.

    Duaların ardından 8’inci şubenin kurdelesi kesildi.

  • Esenlik Pratik 8’inci Şubesini açtı

    Esenlik Pratik marketlerin 8’incisi Battalgazi ilçesi Kültür Mahallesinde hizmete girdi.

    Açılış programında konuşan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Esenlik Pratik Marketlerin 8. şubesini Kültür Mahallesinde açtıklarını ifade ederek, “Kültür mahallemiz bulunduğu mevki olarak potansiyel ve gelişime açık bir yere sahip. Esenlik pratikler tarzıyla çok güzel tutulan bir marketçilik sistemini müşterimizle buluşturdu ve halkımız tarafından istenen sevilen bir markete dönüştü” dedi. Esenlik’in ihtiyaçları giderme konusunda çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Boyraz, “Mahallelerimize Esenlik Pratik marketler ana caddelere ve büyük yerlere Esenlik Süpermarketler açıyoruz. Esenlik’e halkımızın çok büyük bir teveccühü var. Halkımız Esenlik’e güveniyor, kaliteyi her zaman en uygun şekilde alacaklarını biliyorlar. Ve bunun bir politika haline geldiğini, karcılığın değil kanaatin hakim olduğunu, kazancını halkıyla bölüştüğünü gören halkımız Esenlik’e sahip çıkıyor” diye konuştu. Esenlik marketlerin sektörde iyi bir noktada olduğunu dile getiren Boyraz, “Bu piyasayı şirketimiz doldurarak gücüyle, birikimiyle, kalite anlayışıyla, üretimiyle, ürettirme gücüyle, hizmet anlayışıyla en üst seviyeye çıkarıp, buradaki var olan açığı tek başına üstlenebilecek bir konuma gelmiştir. Sürekli bununla ilgili bizlere talepler de ulaşıyor. Elimizden geldiği kadar uygun gördüğümüz doğru noktalarda şube açarak hizmet ağımızı genişleteceğiz. Esenlik olarak her alanda büyümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

  • Zamantı Mobilya İnegöl Plus şubesini açtı

    Zamantı Mobilya İnegöl Plus mağazasını açtı.

    2 yıldan bu yana beyaz eşya ticaretiyle iştigal eden ve 1 yıl önce de mobilya sektöründe satış yapmaya başlayan Zamantı Ticaret bünyesinde 2’inci mobilya mağazası açıldı. Beyazşehir TOKİ Bölgesinde açılan mağaza ile ilgili bilgi veren Zamantı Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Önem, “Bu bölge gelişmeye açık bir bölge, bu tür ticaret alanları azdı. Bu eksikten dolayı buraya mağaza açmayı uygun gördük. İnegöl’ün en nadide, güzide mobilyalarını Kayseri halkımızın beğenisine sunmayı amaçlıyoruz. Mağazamız tüm Kayserimize hayırlı olsun” dedi.

    Piyasadan yüzde 40 daha ucuz

    İnegöl Plus Yönetim Kurulu Başkanı Sami Önem ise, İnegöl’ün çok sayıda markasını tüketicilerle buluşturdukları için mağazaya böyle bir isim vermeyi uygun gördüklerini dile getirdi. 2 bin 200 metrekare kapalı alanda hizmet vereceklerini kaydeden Sami Önem, mağazalarında hali hazırda 110 takım yer aldığını ve satış fiyatlarının piyasa değerinin yaklaşık yüzde 40 oranında daha düşük olduğunu ifade etti. Sami Önem, başta Beyazşehir TOKİ bölgesi olmak üzere, tüm Kayseri halkını İnegöl mobilyalarının en güzel çeşitlerini görmek için mağazalarına davet etti.

  • Türk Kızılay Derneği, Alaçam şubesini kapattı

    Türkiye Kızılay Derneği Alaçam Şubesi’nin, Kızılay Genel Merkezi kararıyla kapatıldığı bildirildi.

    Kızılay Genel Sekreteri Hüseyin Can imzasıyla ülke genelinde 319 şubeye gönderilen 12 Mayıs tarihli yazıda, söz konusu şubelerin Kızılay’ın misyonunu yerine getiremediği ve aktif olarak faaliyet gösteremediği kaydedildi.

    Türkiye Kızılay Derneği Alaçam Şube Başkanı İsa Şentürk yaptığı açıklamada, derneğin genel merkez kararıyla kapatılmasına karar verildiğini söyledi. Yazıda bu gerekçeler şöyle sıralandı:

    “Kurumumuzda gerçekleştirilen denetimler ve yapılan kapasite değerlendirme çalışmalarında ne yazık ki kimi şubelerimizin Türk Kızılayı’nın misyon, vizyon ve stratejik planı kapsamında Kızılay’ın genel amaçlarına ulaşabilmesi, ilkelerini yayabilmesi, tanıtımının sağlanması ve toplum katında saygınlığını artırabilmesi için etkin ve aktif olarak faaliyet gösteremediği tespit edilmiştir. Bu durumlar Kızılay’ın ulaşmak istediği hedefleri gerçekleştirmesine engel olmakta ve değişimi kaçınılmaz kılmaktadır. Tüm bu hassasiyetler ile Türk Kızılay’ı 2016-2020 Stratejik Planında yer alan ‘Toplumdaki yardım sektöründeki değişen ihtiyaçlara yanıt verecek kurumsal dönüşümü gerçekleştirmek’ ve ‘Şube ağlarını harekete geçirmek’ amacını da göz önünde bulundurarak, Genel Merkez Yönetim Kurulumuz şubenizin kapatılmasına karar vermiştir.”

    Kapatılan Alaçam Kızılay Şube Başkanı İsa Şentürk, “Bu karar doğrultusunda yurt genelinde 319 şube kapatılmıştır. Alaçam şubemiz de kapanan şubeler arasında maalesef yerini aldı. Ama şubemiz kapansa da bizler her zaman dünyanın en büyük iyilik kuruluşu olan Türk Kızılay’ının her zaman yanındayız. Kapatma kararları yasal değil. Bizi kapatabilmeleri için bir suç, sahtecilik ya da yüz kızartıcı bir şey olması lazım. Tüzükteki kapatma kararında da, ‘Şubeler verimli olamazsa yönetim kurulu kapatır’ deniyor. Ancak buradaki durum bu değil” şeklinde konuştu.

  • Beyaz Fırın Etiler şubesini açtı

    Beyaz Fırın geçtiğimiz günlerde Etiler şubesini açtı. Pastane ve fırın konseptini koruyarak 4 şubesinde ‘Brasserie’ konseptine geçti ve restoran hizmeti de vermeye başladı.

    Beyaz Fırın, 10 Milyon TL yatırımla Etiler şubesini geçtiğimiz günlerde açtı. Pastane ve fırın konseptini koruyarak 4 şubesinde ‘Brasserie’ konseptine geçti ve restoran hizmeti de vermeye başladı. Beyaz Fırın beşinci kuşak yöneticisi Nathalie Stoyanof Suda, Beyaz Fırın’ın yerinde üretim ilkesinden taviz vermeyerek, her gün günlük, taze ve katkısız ürün sunarak tüketici ile güven ilişkisini sürdürdüğünü söyledi.

    “Genç nüfusun yüzde 97’si en az iki öğünü dışarıda yiyor”

    Beyaz Fırın’ın, doğduğu yere İstanbul’un Avrupa yakasına Etiler’de açtığı yeni şubesiyle geri döndüğünü belirten Suda, “Beyaz Fırın olarak, Paris ve Londra başta olmak üzere Avrupa’da da yeni şubeler açarak Türk lezzetlerini yurt dışında da markalaştırmayı hedefliyoruz. Türkiye’de, yeme içme alışkanlıkları değişiyor. 2016 yılında kişi başı 650 TL dışarıda yemek yemeye harcamışız. Genç nüfusun yüzde 97’si en az iki öğünü dışarıda yiyor” dedi.

    Türkiye’de fırın ve pastacılık alanında geçmişi iki asıra uzanan Beyaz Fırın, 2008 yılında başlattığı büyüme ve yenilenme sürecine ‘hızlanarak’ devam ettiğini ifade eden Suda, “ Tam anlamıyla bir başarı öyküsü, hatta romanı olarak anlatılabilecek Beyaz Fırın’ın geçmişi tam 1836 yılına kadar gidiyor. Bugün Anadolu Yakası’nda altı mağaza ile faaliyet gösteren Beyaz Fırın; geçtiğimiz günlerde 10 Milyon TL yatırımla Etiler Nispetiye caddesinde 7’inci mağazasını açarak doğduğu yere, Avrupa yakasına 130 yıl sonra geri döndü” ifadelerini kullandı.

    Beyaz fırının hikayesini paylaştı

    Fırının hikayesini de aktaran Suda, “Hikaye, Kosma Stoyanof tarafından Balat’ta Bulgar’ın Fırını olarak bilinen poğaça, börek, çörek fırınını açılmasıyla başlar. Kosma Stoyanof sonraki yıllarda üç oğlu için Üsküdar ve Sarıyer’de fırın açar. Üç oğlundan biri olan Dimitri Stoyanof, Üsküdar’daki fırının başına geçer ve 1927’de Balat’taki evini de Kadıköy’e taşıyarak, Üsküdar’daki fırının yanı sıra Kadıköy’e bir fırın açmaya karar verir. Böylece Türkiye’de fırın ve pasta sanatının öncüsü kabul edilen Beyaz Fırın’ın Anadolu yakasındaki yolculuğu da başlar, düşünebiliyor musunuz? İki asır önce her mekan tek işletmeyi daha büyük bir dükkana taşımayı bile düşünmezken Kosma Stoyanof, farklı semtlerde 4 tane poğaça, börek, çörek fırını açıyor. Beyaz Fırın, Türkiye’nin bilinen ilk zinciri oluyor o yıllarda” diye konuştu.

    7 Şube İle 41 Milyon TL Ciro

    Suda,7 şube ile bu yıl 41 milyon TL gibi yüksek bir ciroya ulaşmayı planladıklarını belirterek, “Bu rakam, bir önceki yıla göre yüzde 40’lı bir büyümeyi ifade ediyor. Yedi şubede aylık ortalama 250 bin ziyaretçiyi ağırladık, bu rakamı gelecek yıl 300 bine çıkarmayı planlıyoruz. Hedefimiz, 10 yıl içinde Beyaz Fırın ve Beyaz Fırın Brasserie olmak üzere 7 yeni şube daha açmak” dedi.

    “Kaliteden ödün vermemek için franchıse vermiyoruz”

    Yerinde üretimin getirdiği kalite algısını bozmak istemedikleri için şu aşamada franchise vermek gibi planlarının olmadığını ifade eden Nathalie Stoyanof Suda şunları söyledi:

    “Beyaz Fırın kalitesinden ödün vermek istemediğimiz için şu anda franchise düşüncemiz yok. Ancak önümüzdeki dönemde kendi açtığımız mağazalarla aynı kaliteyi yakalayacak bir franchise sistemi oluşturulabileceğine inanırsak böyle bir adım atabiliriz. Mağaza sayımız konusunda bu kadar hassas/seçici olmamızın sebebi, ürün ve hizmet kalitesinin yüksek tutulması”.