Etiket: Antepsan

  • Midye baklavanın patentini Antepsan baklava aldı

    Yaptığı inovasyonlarla tüm dikkatleri üzerine çeken Antepsan Baklava, en büyük projelerinden biri olan Midye baklavanın patentini aldı.

    Adını doğduğu şehirden alan ve kısa sürede başarılı bir çıkış yapan firma , Türkiye’nin dört bir yanına satış yapıyor. Firma yetkilileri, önümüzdeki dönemlerde yapacakları yeni inovasyonların da müjdesini verdi. Firma yetkilileri, “Midye baklava inovasyonuyla çok büyük yol kat ettik. Sektörde büyük bir yenilik yaptığımızı düşünüyoruz. Marka Şehir Gaziantep’ten almış olduğumuz güç ile çalışma tempomuzu her geçen gün arttırıyoruz. Midye Baklava bizim en önemli projelerimizden biriydi ve bunu tescilletmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayli kalabalık bir ekibimiz var, önümüzdeki günlerde farklı yeniliklerle sektöre hareketlilik kazandırmayı planlıyoruz” dedi. Avrupa standartlarında ürün üreten Antepsan Baklava, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde kurdukları yeni tesisle daha geniş bir kitleye hitap etmeyi hedefliyor.

    Gaziantep’in geleneksel lezzeti baklava ile girişimciliği buluşturan firma, şuan en çok satış yapan firmalar arasında üst sırada yer alıyor.

  • Antepsan Büyük İllere Açılıyor

    Gaziantep baklavacılığı mesleğinde başarılı işlere imza atan Antepsan Baklava Türkiye’deki hizmet ağını butik anlamda büyütme kararı aldı.

    Antalya şubesinden sonra Antepsan şimdi de büyük illerde şube ağını genişletme kararı aldı. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük illere şube açmayı hedefleyen Antepsan, bayilik görüşmelerini ise titizlikle yürütüyor. Antepsan’ın büyük illere açılma kararının ise İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Konya, Kayseri,Bursa, Trabzon gibi illerden gelen talepler olduğu belirtildi.

    TAŞ FIRINDA GELENEKSEL BAKLAVA: ANTEPSAN

    Doğal şeker pancarından yapılan şeker, keçi sütü, yumurta, Harran Ovasının sert buğday unu, afratokstin yani kanserojen maddeler içermeyen Barak ovasının orijinal antep fıstığı, yine orijinal bakır tepsilerde buluşturularak eski taş fırınlarda hazır hale geliyor. Bu tarifi mümkün olmayan lezzeti doğal üretimiyle halka sunan Antepsan Baklava, kısa sürede kentin en önemli marka değerleri arasına girmeyi başardı. Kuşaktan kuşağa bu eşsiz lezzeti aktarmayı hedeflediklerini ifade eden Antepsan Baklava ortaklarından Gökhan Gökgöz, “Büyümedeki hedefimiz; kalitenin ve sağlıklı baklavanın öncelikle tüm Türkiye sonrasında ise dünyaya tanıtmaktır. Bildiğiniz üzere baklava ülkemizde Gaziantep’te coğrafi işaret olarak tescillenmiştir. Aynı zamanda Avrupa birliğinde de Gaziantep baklavası olarak tescillidir. Geçtiğimiz günlerde ise Gaziantep, gastronomi dalında, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü’nün (UNESCO) “Yaratıcı Şehirler Ağına”(Creative Cities Network), girmiştir. Gaziantep mutfağının hem Türkiye Hem dünyada bu kadar ilgi görmesi ve takip edilmesi de firmamız üzerinde ayrı bir sorumluluk getiriyor. Bizler de firma olarak hem firmamızın adına hem de ilimizin sembollerinden olan baklavanın tanıtımı adına bu sorumluluğun bilincinde baklavayı en doğal haliyle yapmaya ve yeni ustalar yetiştirerek kuşaktan kuşağa bu lezzetin sürdürülmesine katkı sağlamak için çalışmaktayız” şeklinde açıklama yaptı.

    GLİKOZSUZ – SAĞLIKLI BAKLAVA ÜRETİMİ

    Baklava alırken dikkat edilmesi gereken konularda da vatandaşları uyaran Gökhan Gökgöz, glikozsuz baklavaları önerdi. Gökgöz, “Baklava alırken mutlaka glikozsuz ürünleri tercih etmelerini öneriyoruz. Firmamızda kesinlikle bu tip yapay tatlandırıcı vb. ürünler kullanılmaz. Müşterilerimiz baklavalarımızı dilediği laboratuarda inceletebilir. Tamamen doğal girdilerle yapılmaktadır. Doğal baklava soğuk havalarda şekerlenir, fakat halk arasında şekerlenen ürünün bayat/eski olduğu düşünülebilir. Glikozun başlıca etkisi şekerlenmeyi önlemektir. Evlerinizde de aldığınız baklava birkaç gün geçtiği halde şekerlenmiyorsa glikozlu olduğu düşünülebilir. Biz firma olarak güvenle yiyebileceğiniz ürünler üretiyoruz. Halkımızın sağlığı bizim için önemlidir” diye konuştu.

  • Antepsan Baklavalarının 4. Şubesini Açtı

    Antep fıstığının bakır tepsilerle buluştuğu Antepsen baklavalarının Gaziantep’te dördüncü şubesi açıldı. Taş fırında hazır hale getirilen baklavalar, Avrupa’da ve Türkiye’de hızla yaygınlaşıyor.

    Antepsan Baklava, Türkiye’de altıncı, Gaziantep’de dördüncü şubesini Gazi Muhtarpaşa Bulvarı SANKO Üniversitesi karşısındaki Aksürmeli Apartmanı numara 39/B’de hizmete başladı. Gaziantep Medya Platformu tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen marka ödül töreninde en hızlı markalaşan baklavacı ödülüne layık görünen Antepsan Baklavanın dördüncü şubesinin açılışına AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, diğer siyasi parti temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    Doğal ortamda üretilen, damaklarda kalan eski lezzetle sizleri buluşturuyor. Doğal şeker pancarından yapılan şeker, keçi sütü, yumurta, Harran ovasının sert buğday unu, afratokstin yani kanserojen maddeler içermeyen barak ovasının orijinal antep fıstığı orijinal bakır tepsilerde buluşarak eski taş fırınlarda hazır hale geliyor. Ürünlerde daha çok doğal ürünler kullandıklarını ifade eden Gökgöz, “Bildiğimiz baklavalardan ayrı ve daha doğal bir baklava üretip hizmete sunuyoruz. Taş fırınlarda, bakır tepsilerde baklavalarımızı pişirerek halka sunmak istiyoruz. Özlenen beklenen lezzeti halkımızla buluşturmak bizim tek gayemizdir. Baklavalarımızı diğer baklavalardan ayıran özellikler, Glikoz şurubu ve Mısır şurubu kullanmıyoruz. Yapay tatlandırıcı veya şerbetler kullanmıyoruz. Biz daha çok doğal şeker pancarından yapılan şeker, keçi sütü, yumurta, harran ovasının sert buğday unu, afratokstin yani kanserojen maddeler içermeyen barak ovasının orijinal antep fıstığı kullanıyoruz” dedi.

    Piyasaya göre en hafif ve lezzetli baklavaları üretip halkın hizmetine sunmayı amaçladıklarını ifade eden Gökgöz, “Antep’inde sembolü olan baklavayı Türkiye’deki ve dünyadaki tanıtım sürecine katkıda bulunmak istiyoruz” dedi. Çoğunlukla Arap ülkelerine ihraç ettiklerini ifade eden Gökgöz, Avusturya ve Almanya başta olmak üzere Avrupa genelinde de siparişler aldıklarını ifade ederek, “Türkiye genelinde de 81 vilayette hizmet vermeye başladık. Antalya ve Denizli ile başlattığımız hizmet ağını gün geçtikçe hızlandırıyoruz” dedi. Orjinal baklavaların şekerlenme özelliğinin olduğunu belirten işletme sahiplerinden Gökhan Gökgöz, “Doğal baklava şekerlenir eğer baklava şekerlenmiyorsa bilin ki zararlı maddeler olan glikoz şurubu mısır şurubu içeriyordur. Bizim ürettiğimiz doğal baklavaların dayanma süresi 15 gündür. Hizmet kalitemizin çıkış noktası diye tabir ettiğimiz sloganımız sınıf glikoz” dedi.

    Müşterilerin telefondan ve sosyal medya üzerinden kendilerine ulaşarak istek ve şikayetlerini ilettiklerini ifade eden Gökgöz, en geç 24 saat içinde sorunları çözdüklerini belirtti.